Éttermek, Cukrászdák

Lehetőségek az Ászok Háza apartmanok közelében: Számtalan vendéglátó-egység biztosítja a meleg, és friss ételek fogyasztását. Így, ha valaki kedvet kap a különleges ízvilágú tradicionális ételek megkóstolására, elég mindössze pár métert sétálnia. A turisták által kedvelt Aranyosi Dombi Udvarházban, valamint a Kormorán étteremben, minden kedves vendégünk 10% kedvezményben részesül készpénzes fizetés esetén. Az Aranyosi Dombi Udvarház közvetlen szomszédságában található Sarokház Cukrászda, díjnyertes fagylalttal és friss kézműves süteményekkel várja az odalátogatókat.

Lehetőségeink | Éttermek, Cukrászdák
Lehetőségeink | Tisza-tavi Ökocentrum

Tisza-tavi Ökocentrum

Lehetőségek közé tartozik Poroszló legismertebb nevezetessége a Tisza-tavi Ökocentrum, sokszínű programokkal szórakoztatja vendégeit az év minden napján. Az Ökocentrum mindenki számára remek időtöltést tartogat kortól függetlenül. A 2600 négyzetméter alapterületű épületben megismerhetjük a Tisza-tó lebilincselő élővilágát, amelyben minden érzékszervünk szerepet kap. Csoportos belépők kedvezményes megszervezése, igény esetén idegen vezetővel.

Poroszlói mozi

A Tisza-tavi Ökocentrum hétvégéken és ünnepnapokon hagyományos mozivá alakul át.  A mozi kínálata 2D és 3D játékfilmekre, és animációs filmekre terjed ki, előre kialakított műsorújság szerint. Az 50 férőhelyes, családias mozi háromdimenziós vetítőteremmel, XPAND aktív szemüvegekkel és 5.1-es hangrendszerrel garantálja a szórakozást.

Lehetőségeink | Eger és környéke

Eger és környéke

Poroszlótól mindössze 47 km-re található Eger, amelyet kisvárosi hangulata tesz igazán egyedülállóvá. Ideális helyszín a városnézéshez, hisz olyan varázslatos helyre látogathatunk el, mint a Dobó István tér, a Szépasszonyvölgy és az Egri vár. Történelmet szeretőknek, bor kedvelőknek kötelező helyszín.

Eger és Poroszló között helyezkedik el Demjén, ahol Közép- Európa legnagyobb barlangfürdője található. A 760 méteres barlangrendszer misztikus látványt az Avatár film ihlette. A fürdő kinti meleg medencéi este is nyitva tartanak, így az éjszakai romantikázás és szórakozás jelképei.

Hortobágy

A hortobágyi puszta méltán az ország egyik legnagyobb idegenforgalmi vonzereje. Hortobágy egybeolvad a nyugalom és tisztaság fogalmával. Egy hely, ahol megállt az idő. Ízleld meg a szabadságot szafarizz végig a mesébe illő tájon, és tapasztalt meg milyen is az igazi paraszt- betyár romantika! Ez a hely neked való, ha elmenekülnél a nagyváros zajaitól, és látni érezni szeretnél valami olyat, amelyet korábban nem. Hortobágy egészen különleges hangulatot áraszt magából, éld át te is!

Lehetőségeink | Hortobágy

Szilvásvárad

Az ide látogatók, ha bakancsos túrát terveznek a környéken nincs is annál megfelelőbb úti cél, mint Szilvásvárad a páratlan fátyolvízesésével mely párosul a Szalajka völgy természeti vonzerejével. A túrát érdemes kiegészíteni a Szilvásváradból induló kisvasúttal mely felejthetetlen élménnyel gazdagítja az utasokat, a nem mindennapi kilátásával, a zeg-zugos útvonallal és a friss hegyvidéki levegővel.

Poroszlón mindig van mit csinálni, télen-nyáron rengeteg programmal várjuk vendégeinket! Minden évszaknak megvan a maga varázsa, Poroszló mindig azzá alakul, amire éppen vágyunk. Próbáld ki te is a forró nyári fürdőket, az őszi horgászatot, vagy éppen a téli korcsolyázást. Itt minden rólad szól! Jelentkezz be most!
Foglalj közvetlen nálunk, és 10 eltöltött éjszaka után jár 1 pont, minden összegyűjtött 2 pont után egy 2 fős éjszaka jár ingyen. A pontok családtagokkal is összevonhatók! A pontgyűjtő kártya kedvezményeit vendégeink abban az esetben vehetik igénybe, amennyiben a foglalás közvetlenül weboldalunkon keresztül történik. Szállásoldalakon vagy más közvetítőkön keresztül érkezett foglalások a törzsvendég programba nem számítanak bele. Kérjük, figyeljenek arra, hogy a foglalást mindig ugyanazon a néven regisztrálják (akinek a nevére a kártya szól) és a foglalásban tüntessék fel pontgyűjtő kártyájuk számát. További kedvezménnyel nem vonható össze.

Kérje kártyáját megérkezéskor az Ászok házánál!